Τα 8 καλύτερα παιχνίδια με άρματα μάχης σε PC


Armored Warfare
https://aw.my.com/gb
Δωρεάν
Το παιχνίδι εμπίπτει στην κατηγορία των δωρεάν MMO με άρματα μάχης όπως και το World of Tanks -αλλά δύσκολα θα βρείτε χρόνο να αφοσιωθείτε και στα δύο! Πρακτικά μπορείτε να θεωρήσετε το Armored Warfare σαν μία «μεταφορά» του gameplay του World of Tanks σε μία πιο σύγχρονη εποχή. Αυτό σημαίνει νεότερης γενιάς τανκ και περισσότερο εξοπλισμό πράγμα που κάνει το gameplay ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Επίσης το Armored Warfare διαθέτει και αποστολές PvE, δηλαδή ο παίκτης και η παρέα του αντιμετωπίζουν την τεχνητή νοημοσύνη και όχι υποχρεωτικά άλλους παίκτες, πράγμα που επιτρέπει εκπαίδευση και προπόνηση –και άνοδο στα rank- χωρίς τον κίνδυνο να χάνετε διαρκώς από ικανότερους αντιπάλους, μέχρι να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι.Panzer Elite Action: Gold Edition
http://store.steampowered.com/app/292420/?l=greek

Η Gold Edition προσφέρει 2 παιχνίδια της σειράς των Panzer Elite που εμφανίστηκαν στο Steam. Το gameplay του παιχνιδιού έχει διάρκεια εκατοντάδων ωρών με το tank σας στο πεδίο της μάχης του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Στα πλεονεκτήματα του Panzer Elite Action: Gold Edition προσθέστε και τον ιδιαίτερα φιλικό χειρισμό και μενού.  Μπορείτε να παίξετε είτε με την πλευρά των συμμάχων είτε των δυνάμεων του Άξονα σε διάσημες ιστορικές μάχες.  Ελέγχετε 4 ή 5 άρματα και ανατινάζετε στόχους ενώ υπάρχει και ένα κάποιο σύστημα κάλυψης. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι κάπως περισσότερο ρεαλιστικό αλλά το διορθώνει με την λεπτομέρεια με την οποία πρέπει να ασχολείστε με την ασφάλεια του πληρώματός σας και να αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό σας ώστε να παραμένετε ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

War Thunder
http://warthunder.com/gb/play4free?r=PCGN_P50&doi=2#/
Δωρεάν

Από τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια του είδους, το οποίο είναι φτιαγμένο για σκληροπυρηνικούς οπαδούς της τακτικής, της στρατηγικής, εκείνους που κοιτούν πάντα τη λεπτομέρεια, ακόμα και τα στατιστικά της κάθε μονάδας! Δυστυχώς μαζί με τα παραπάνω έρχεται και μία σχετική δυσκολία στον χειρισμό. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αρμάτων μάχης να ανακαλύψετε και να παράξετε  και αν είστε καινούριο στο παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν να χάσετε αρκετές ώρες προσπαθώντας να δημιουργήσετε το επόμενο είδος τανκ μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν ήταν τελικά το κατάλληλο για τις συνθήκες μάχης στις οποίες καλείστε να κερδίσετε. Μας εντυπωσίασε πάντως το ιδιαίτερα το πολύπλοκο σύστημα με το οποίο υπολογίζεται η θωράκιση των αρμάτων και ο τρόπος με τον οποίο την διαπερνούν τα βλήματα. 

World of Tanks
http://bit.ly/BESTTANKtextWOT
Δωρεάν

To World of Τanks  είναι πιθανόν ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μέρος σε εκτεταμένες μάχες με άρματα μάχης. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και στο στυλ κλασικού MMO έχοντας συγκεντρώσει αρκετούς παίκτες. Το παιχνίδι έχει πάνω από 400 θωρακισμένα οχήματα τα οποία χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την προέλευσή τους, περιλαμβάνοντας άρματα και από ΗΠΑ, Σοβιετική ένωση και Κίνα μεταξύ άλλων. Εννοείται πως καλύπτονται επίσης όλα τα είδη των αρμάτων και οχημάτων από ελαφρά οχήματα, άρματα βαρέος τύπου και οχήματα εξειδικευμένα στην καταστροφή αρμάτων.  Να σημειώσουμε επίσης πως το World of Tanks είναι ιδιαίτερα δημοφιλές πλέον στο είδος του και ο χειρισμός είναι αρκετά απλός.  Τον Ιανουάριο του 2013 το παιχνίδι είχε μπει στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως το παιχνίδι με τους περισσότερους online παίκτες ταυτόχρονα –πάνω από 190 χιλιάδες παίκτες είχαν συνδεθεί στον ρωσικό server του παιχνιδιού! 

Steel Armor: Blaze of War
http://store.steampowered.com/app/286280/?l=greek

Από τους πλέον εξελιγμένους προσομοιωτές αρμάτων μάχης στην αγορά. Προσφέρει πλήρη τακτική και στρατηγικό έλεγχο στον παίκτη. Μπορείτε δηλαδή να διαλέξετε το πεδίο της μάχης, την γραμμή τροφοδοσίας των οχημάτων, να κάνετε επισκευές και αναβαθμίσεις και στη συνέχεια μπορείτε να μπείτε στην μάχη διοικώντας τα τανκ σας. Μεταξύ αυτών το αμερικάνικο M601A και το Σοβιετικό T-62, τα οποία παρουσιάζονται στο παιχνίδι με εξαιρετική λεπτομέρεια και ρεαλισμό. Οι αποστολές ποικίλουν αρκετά και θα σας μεταφέρουν σε διάφορες χώρες του κόσμου –κυρίως της μέση ανατολής αλλά και το Αφγανιστάν.ARMA 3
https://arma3.com/

Το ARMA 3 διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χάρτες στην ιστορία των video games και αυτό αποτελεί ένα από τα μεγάλα του ατού. Ένας τεράστιος ανοιχτός κόσμος όπου έχετε εντυπωσιακή ελευθερία κίνησης για να φέρετε σε πέρας τις αποστολές σας. H νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξαρτάται κυρίως από το αν θα καταφέρετε να εντοπίσετε και να καταστρέψετε τις εχθρικέ δυνάμεις πρώτοι! ΤΟ ARMA 3 δεν είναι καθαρά παιχνίδι αρμάτων μάχης, όμως τα καταφέρνει πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα, ειδικά στον ρεαλισμό του πεδίου μάχης και της προσομοίωσης των αρμάτων.

Panzer Corps
http://store.steampowered.com/app/268400/

Παιχνίδι στρατηγικής «παλαιάς κοπής», αυτό που ονομάζεται διεθνώς “old-school” , το οποίο παίζεται σε γύρους. Το Panzer Corps ανέβασε το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών σε πολύ υψηλά επίπεδα, και επίσης είναι από τα λίγα παιχνίδια που σας επιτρέπουν να παίξετε  με την μεριά των δυνάμεων του Άξονα κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είστε στρατηγός της Wehrmacht και η αποστολή σας είναι να επιβλέπεται τον στρατηγικό χάρτη, να δίνετε εντολές και να διευθύνετε κάθε λεπτομέρεια της μάχης μέσα από 26 campaign. Το παιχνίδι μεταξύ άλλων προσφέρει τον απίστευτο αριθμό των 800 στρατιωτικών μονάδων ενώ οι λεπτομέρειες της μάχης κρίνονται από πολλαπλούς κανόνες προσφέροντας ένα από τα δυνατότερα και ρεαλιστικά gameplay του είδους.Graviteam Tactics: Operations Star
http://graviteam.com/games/GTOS.html

Τοποθετημένο στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το Graviteam tactics είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στην ομαδικότητα. Μάχεστε μέσα στα σκηνικά των κατεστραμμένων πόλεων της Ευρώπης του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου χρησιμοποιώντας πάνω από 60 οχήματα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις εκείνη την ιστορική περίοδο από το στρατό της Βρετανίας, Σοβιετικής ένωσης και Γερμανίας. 
Δεν βρέθηκε κανένα σχόλιο! Γράψε πρώτος το δικό σου σχόλιο!

Σχολιάστε το άρθρο...

Πείτε μας πόσο κάνει 7 + 2?

Περισσότερα Άρθρα