Το Gran Turismo Sport μιλάει ελληνικά!


Το Gran Turismo Sport έφθασε για να χαρίσει στους οπαδούς του παιχνιδιού ακόμα μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Νέες λειτουργίες και δυνατότητες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις στον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, μαζί βέβαια με την καθιερωμένη δυνατότητα επιλογής ελληνικών.

Ο νέος τίτλος κατέφθασε πλήρως ανανεωμένος με νέες πίστες, από οβάλ υψηλής ταχύτητας μέχρι αστικό αυτοκινητόδρομο, όπου παρέχονται 19 τοποθεσίες με 40 διαφορετικές διατάξεις. Επίσης, έχουν αναπαρασταθεί συνολικά πάνω από 177 αυτοκίνητα, από stock και αγωνιστικά, μέχρι πρωτότυπα αυτοκίνητα τα οποία σε περιμένουν να τα δαμάσεις, ενώ η δυνατότητα του «Vision Gran Turismo» σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς στη σχεδίαση μοναδικών custom made αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο GT Sport διαθέτει τον καλύτερο προσομοιωτή αυτοκινήτων στην ιστορία της σειράς, που εξισορροπεί τον ρεαλισμό με την άνεση στην οδήγηση.Απόλαυσε την ασυναγώνιστη ποιότητα γραφικών και τις σύγχρονες τεχνολογίες απεικόνισης [4K, 60fps, HDR και Wide Colour] με τη δυναμική που προσφέρει το PlayStation Pro, καθώς και τη νέα τεχνολογία ήχου του GT Sport, που προσφέρει μια άκρως ρεαλιστική ηχητική εμπειρία, όπου μπορείς να ακούσεις μέχρι και το τρεμούλιασμα της ροπής στο σύστημα μετάδοσης κίνησης των super cars.

Συναγωνίσου με τους καλύτερους οδηγούς του είδους και ξεχώρισε σε πρωταθλήματα και online αγώνες. Ο νέος τίτλος είναι ιδανικός για ερασιτέχνες οδηγούς μέχρι και βετεράνους πιλότους της πίστας. Με την ασύγκριτη, ρεαλιστική γραφική αναπαράσταση και τη φυσική προσομοίωση, το GT Sport είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης. Μια εμπειρία που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!

Τέλος, αν θες να ζήσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία 360°, σαν να κάθεσαι πραγματικά στη θέση του οδηγού, τότε αρκεί να δοκιμάσεις το νέο GT Sport στο PlayStation VR, όπου με την ειδική λειτουργία «Οδήγηση VR» στο Γρήγορο Παιχνίδι θα νιώσεις το παιχνίδι από μέσα!
 Δεν βρέθηκε κανένα σχόλιο! Γράψε πρώτος το δικό σου σχόλιο!

Σχολιάστε το άρθρο...

Πείτε μας πόσο κάνει 1 + 3?

Περισσότερα Άρθρα